Πρόσληψη νομικού συμβούλου στον Δήμο Ερυμάνθου

Σε ανακοίνωση του Δήμου Ερυμάνθου αναφέρονται τα εξής:

Ένα ακόμη βήμα για την περαιτέρω «θωράκιση» των υπηρεσιών, της εύρυθμης λειτουργίας και της προάσπισης των συμφερόντων του Δήμου Ερυμάνθου επιτυγχάνεται μετά την πρόσληψη νομικού συμβούλου με σχέση έμμισθης εντολής και πάγια μηνιαία αντιμισθία.

Συγκεκριμένα, έπειτα από μια αδιάβλητη και επίπονη διαδικασία από την εκ του νόμου προβλεπόμενη επιλογή, για την παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 9344/21-12-2020 (ΑΔΑ: 6Β9ΦΩΡΕ-80Γ) προκήρυξη προσλαμβάνεται στον Δήμο Ερυμάνθου ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Χρήστος Καποτάς.

Κατά την υπογραφή και επίσημα της πρόσληψής του, ο κ. Καποτάς ορκίστηκε «να φυλάττει πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους…».

Ο κ. Καποτάς που είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή όπου και δραστηριοποιείται, ως Νομικός Σύμβουλος θα υπερασπίζεται στο εξής τα νομικά συμφέροντα του Δήμου Ερυμάνθου.

Ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Νομικός Σύμβουλος θα καλύψει με επαγγελματισμό και επάρκεια τα νομικά θέματα των Υπηρεσιών του έχοντας τη νομική  του εκπροσώπηση του, τόσο ενώπιον Δικαστηρίων κάθε βαθμού δικαιοδοσίας, όσο και ενώπιον κάθε Διοικητικής και Φορολογικής Αρχής.