Πάτρα: Δίδυμο "φωτιά" που καίει αυτοκίνητα - Οπτικό υλικό φωτογραφίζει καρέ-καρέ τη δράση τους

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σε διαρκή επαγρύπνηση βρίσκονται οι τοπικές Αρχές μετά τις πολλαπλές εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα που έχουν καταγραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως έχει γράψει το tempo24.news Πυροσβεστική και Αστυνομία μετρούν πέντε εμπρησμούς αυτοκινήτων στην Πάτρα, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό και προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να μπει τέλος στην "αλυσίδα" των επιθέσεων.

Αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται δύο άνδρες οι οποίοι έχουν "συλληφθεί" από κάμερες ασφαλείας και οι οποίοι εμπλέκονται σε εμπρησμό οχήματος που έγινε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη καταγραφεί, οι δύο δράστες προσέγγισαν το όχημα με δίκυκλο, το οποίο στάθμευσαν πίσω από το ΙΧ-στόχο.

Αφού αποβιβάστηκαν επιχείρησαν να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος, προφανώς για να ρίξουν τοι εύλεκτο υγρό το οποίο είχαν στο εσωτερικό του. Όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν και προτίμησαν να περιλούσουν το ΙΧ εξωτερικά και στη συνέχεια προκάλεσαν ανάφλεξη και εξαφανίστηκαν με το δίκυκλο.

Οι δράστες στη διάρκεια της πράξης τους έδειχναν αποφασισμένοι, ενώ δεν είναι γνωστό αν δρούσαν για λογαριασμό τους ή είχαν λάβει εντολή από άλλους.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και συγκεντρώνονται και άλλα στοιχεία προκειμένου να διακριβωθούν τα στοιχεία τους, αλλά και να διαπιστωθεί αν είχαν λάβει μέρος και σε άλλους εμπρησμούς οχημάτων στην Πάτρα.

ΝΙΚΟΣ Α. ΣΥΦΑΝΤΟΣ