Ionian TV: «Εκτός Πλάνου» - Αιολικά πάρκα στον Πατραϊκό

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου

Η εκπομπή "Εκτός Πλάνου" την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, αναδεικνύει τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας στην πρόταση δημιουργίας παράκτιου αιολικού πάρκου στον Πατραϊκό κόλπο.  

Στην εκπομπή μιλούν οι Λίνος Μπλέτσας, Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Κανέλλης, στέλεχος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας και Τάκης Κοτσόργιος , υπεύθυνος θεμάτων Ευρωπαϊκής και Εθνικής Αλιευτικής Πολιτικής της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών Αλιευτικών σκαφών.  

Οι καλεσμένοι συζητούν τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει το παράκτιο αιολικό πάρκο στην αλιεία, το φυσικό περιβάλλον και την τοπική οικονομία. Μείνετε συντονισμένοι στο ΙΟΝΙΑΝ TV για μια ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συζήτηση που αφορά το μέλλον του Πατραϊκού Κόλπου 

«Εκτός Πλάνου» , την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 22:00 στο ΙΟΝΙΑΝ TV με τον Τάσο Θεοδόση και την Νατάσα Πατρινού. 

Δείτε την εκπομπή από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA σε Ιόνιο, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω του site ioniantv.gr, του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ TV στο YouTube, αλλά και της σελίδας του IONIAN TV στο Facebook, αλλά και μέσω του App του IONIAN TV για smart tv’s & phone’s σε IOS και Android: 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=T8QQieJtvCo