Άρσεναλ - Παρί 2-0: Καθάρισαν από το πρώτο μέρος οι κανονιέρηδες

Κυριαρχική ήταν η Άρσεναλ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία και νίκησε με 2-0 πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο στη League Phase του Champions League. Ο Χάβερτς (20') άνοιξε τον δρόμο και ο Σάκα (35') κλείδωσε τη νίκη.

Η Άρσεναλ ήταν ανώτερη από την Παρί Σεν Ζερμέν, τη νίκησε 2-0 με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη League Phase του Champions League.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πήρε το προβάδισμα στο 20ο λεπτό, όταν ο Τροσάρ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Χάβερτς πρόλαβε τον Ντοναρούμα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Οι κανονιέρηδες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 35' με τον Σακά να εκτελεί το φάουλ από δεξιά, την μπάλα να περνάει από όλους και να αιφνιδάζει τον Ντοναρούμα που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-0.

Η Παρί Σεν Ζερμέν άγγιξε το γκολ στο 66' όταν έπειτα από κόρνερ ο Νέβες δοκίμασε ένα περίτεχνο πλασέ που όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ράγια.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Τίμπερ (46' Κίβιορ), Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Καλαφιόρι, Ράις, Παρτέι (64' Μερίνο), Χάβερτς, Σάκα, Μαρτινέλι, Τροσάρ (74' Τροσάρ)
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Μέντες, Πάτσο, Μαρκίνιος, Χακίμι, Βιτίνια (64' Φαμπιάν), Νέβες, Ζαϊρ-Εμερί, Μπαρκολά, Λι, Ντουέ (64' Κόλο Μουανί)

https://www.sport24.gr/