Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση περιπολικού με ΙΧ τη νύχτα ΦΩΤΟ

Τροχαίο με εμπλοκή περιπολικού είχαμε αργά τη νύχτα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ήταν λίγο μετά τη μια, ξημερώματα Δευτέρας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες περιπολικό συγκρούστηκε με ΙΧ, στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Κανακάρη.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ εκτινάχθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ για ελάχιστα εκατοστά δεν μπήκε σε παρακείμενο κατάστημα.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν καταργηθεί από εβδομάδες οι φωτεινοί σηματοδότες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κανακάρη, λόγω των έργων πεζοδρόμησης στην οδό Μαιζώνος.

 

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

Κρήτη: Η στιγμή της «απόβασης» μεταναστών στην παραλία Δισκού ανάμεσα σε κόσμο που έκανε μπάνιο

Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε στο τροχαίο – “Ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα”

Χανιά: 22χρονος νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετα από ηλεκτροπληξία

Νέα εξόρμηση στην παραλία για την Ιωάννα Τούνη – Αγναντεύει τη θάλασσα και προκαλεί με το αποκαλυπτικό μαγιό της