Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του δικηγόρου Φοίβου-Σπύρου Γεωργόπουλου

Θλίψη στον κύκλο των νομικών και ευρύτερα στην κοινωνία της Πάτρας  προξένησε η αναγγελία του θανάτου του συνταξιούχου δικηγόρου Φοίβου-Σπύρου Γεωργόπουλου του Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός δικηγόρος των Πατρών. ∆ιατηρούσε γραφείο στην οδό Κανακάρη 178.

Ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Γεωργοπούλου με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Γαλάτεια.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ ∆ημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών, όπου και θα ταφεί.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Αριστερά, αναφέροντας πως «έφυγε από κοντά μας ο Φοίβος Γεωργόπουλος, γνωστός δικηγόρος στη κοινωνία της πόλης μας, για το ήθος και τη συνέπειά του στις ιδέες και τις αξίες της αριστεράς. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, την κόρη του και τους οικείους του», ενώ ψήφισμα εξέδωσε και ο ∆ικηγορικός Σύλλογος Πατρών εκφράζοντας τη θλίψη του για την εκδημία ενός επίλεκτου μέλους του.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη