Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη για τα γενέθλιά του

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε, με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στο σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης μετρούν 4 χρόνια έγγαμου βίου και σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, το οποίο θα είναι αγοράκι. Οι δυο τους δείχνουν ότι όσο περνάει ο καιρός, η σχέση τους και η αγάπη του ενός για τον άλλο ολοένα και δυναμώνει.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον Νικόλα, για τον οποίο η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει ανοιχτά πόσο δυσκολεύτηκαν μέχρι να τον αποκτήσουν, αλλά και πόσο σημαντική ήταν η στήριξη που είχε από το σύζυγό της.

Όμως, ο σύζυγό της ήταν δίπλα της και όταν απέβαλλε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, καθώς την στηρίζει και σε κάθε φάση της τρίτης κύησης που διανύει.

Έτσι λοιπόν, η Εριέττα Κούρκουλου φροντίζει να εκφράζει δημόσια, με κάθε ευκαιρία, την αγάπη της για εκείνον. Η χθεσινή ημέρα, η ημέρα των γενεθλίων του Βύρωνα Βασιλειάδη, ήταν για την Εριέττα Κούρκουλου μια ακόμη καλή αφορμή για να του πει πόσο τον αγαπάει.

Η Εριέττα Κούρκουλου κοινοποίησε μια φωτογραφία από μια χαρούμενη στιγμή τους και έγραψε: «My birthday boy», προσθέτοντας μια καρδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ