Χειρουργήθηκε ο κυνηγός που τραυματίστηκε στην Αιτωλοακαρνανία - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο 55χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά τις πρωινές ώρες της Κυριακής 27/10 σε κυνήγι αγριογούρουνων στην ορεινή περιοχή του Αρακύνθου, πάνω από την Ματαράγκα.

Μεγάλη ομάδα κυνηγών, περί τα 15-20 άτομα είχαν συγκεντρωθεί για κυνήγι στην περιοχή. Ένας εξ αυτών, μην έχοντας πλήρη ορατότητα κι ακολουθώντας αγριογούρουνο, φέρεται να πυροβόλησε με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον άνδρα.

Ο 55χρονος τραυματίστηκε στο πόδι, στην περιοχή της κνήμης-περόνης. Οι υπόλοιποι κυνηγοί άμεσα τον μετέφεραν αρχικά με αγροτικό όχημα σε προσβάσιμο σημείο κι εν συνεχεία τον παρέλαβε σταθμός του ΕΚΑΒ για το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο τραυματίας, που υπέστη μεγάλη αιμορραγία στο μεσοδιάστημα, χειρουργήθηκε για να του αφαιρεθούν τα σκάγια και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου. Εκτιμάται από τους θεράποντες ιατρούς ότι στάθηκε εξαιρετικά τυχερός, καθώς το τραύμα θα μπορούσε να είχε προξενήσει μεγαλύτερο κίνδυνο, ακόμη και για την ζωή του.

Ο κυνηγός που τον πυροβόλησε μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς, όπου και συνελήφθη ενώ η κυνηγετική του καραμπίνα κατασχέθηκε.

Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας ο κυνηγός αφέθηκε ελεύθερος.

agriniopress.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ