Βγήκε μπροστά ο Μπακασέτας: Οφείλουμε να βρούμε τη δύναμη για να γυρίσουμε την κατάσταση

Μετά το ισόπαλο 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ο Τάσος Μπακασέτας χαρακτήρισε το αποτέλεσμα απογοητευτικό, υποστηρίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να περάσουν σε πράξεις για να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα στην Cosmote TV:

Για την ισοπαλία με τον Άρη: «Πιστεύω πως είναι πολύ άδικο το αποτέλεσμα για εμάς, αλλά έχουμε και την ευθύνη, διότι θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι και μετά θα μπορούσαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεχτήκαμε ένα γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ, σε κλασικές ευκαιρίες. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, με τον τρόπο που ήρθε. Οφείλουμε να βρούμε τη δύναμη, ανάμεσα μας, για να συνεχίσουμε και να γυρίσουμε την κατάσταση».

Για το τι λείπει από τον Παναθηναϊκό: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων, δεν είναι κάτι οφθαλμοφανές. Έχει να κάνει με την συγκέντρωση, με την αποτελεσματικότητα, είναι πάρα πολλά πράγματα που μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο. Δεν είναι καιρός για πολλά λόγια και συνεντεύξεις».

protothema.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ