Δημήτρης Μοθωναίος: «Οι ηθοποιοί στην Ελλάδα έχουμε πολλές ανολοκλήρωτες επιθυμίες»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν καλεσμένος στο «Buongiorno».

Ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στην σειρά “Παραλία”.

«Είπα αμέσως το «ναι». Ήταν μια σειρά που θα είχε διεθνείς προδιαγραφές και απαιτήσεις. Έχει πουληθεί σε χώρες του εξωτερικού και θα αρχίσει από τον Ιανουάριο να προβάλλεται. Έχει μεγάλη ανταπόκριση η παρουσία μου από τον κόσμο, παρά το ότι παίζω χρόνια στο θέατρο. Τώρα φεύγω και εγώ, πάω στην Ιαπωνία ένα μεγάλο ταξίδι. Κλείνει ο κύκλος μου στην «Παραλία». Ήταν μία πολύ ωραία συνεργασία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Στην Ιαπωνία θα κάνω διακοπές. Έχω ψυχική και επαγγελματική σχέση με την Ιαπωνία. Ήθελα να ζήσω ως κάτοικος. Όταν έχω ένα πού βαρύ πρόγραμμα, ένα  ταξίδι είναι αυτό που χρειάζομαι. Θα το τολμήσω, το έχω κανονίσει. Δεν ξέρω πότε θα γυρίσω. Είχα άλλα σχέδια για την ζωή μου, ήθελα να σπουδάσω έκανα ξένες γλώσσες, ήθελα να γίνω διπλωμάτης αλλά αλλιώς ήρθαν τα πράγματα. δεν έχω ολοκληρώσει την Νομική. Όταν είχαμε τα γυρίσματα για την «Μεγάλη Χίμαιρα», πήγαινα και έδινα μαθήματα στην Νομική και έκανα και φροντιστήριο. Έχουν μείνει μαθήματα. Γενικά βαριέμαι εύκολα», συνέχισε.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Έκανα διάφορες αλλαγές σε όλους τους συνεργάτες, ακόμη και λογιστή άλλαξα. Οι συνεργάτες αλλάζουν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Έλενα Χριστοπούλου», σχολίασε.

Για τις αλλαγές στην εμφάνισή του λόγω των ρόλων που έχει κληθεί να ενσαρκώσει, ο Δημήτρης Μοθωναίος παραδέχθηκε πως, «ανυπομονώ να ξυρίσω τα μαλλιά μου. έχω δοκιμάσει όλα τα λουκ σε μαλλί. Είναι φοβερό αυτό που κάνει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με τον ρόλο που ενσαρκώνει στο θέατρο. Οι ηθοποιοί στην Ελλάδα λόγω της μικρής αγοράς έχουμε πολλές επιθυμίες που δεν ολοκληρώνονται. Υπάρχουν προτάσεις αλλά δεν είναι μεγάλη πχ η κινηματογραφική παραγωγή. Είχα πολλές προτάσεις για το θέατρο. Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι, πριν από 2 χρόνια».

Για την μητέρα του: «Η σχέση μου με την μητέρα μου είναι πολύ καλή. Οι άνθρωποι όταν φεύγουν αλλάζουν και οι σχέσεις. Όταν «έφυγε» ο μπαμπάς μου η σχέση μας πήγε προς το καλύτερο. Πάντα είχαμε καλή σχέση και μιλούσαμε για όλα».