Πάτρα: Ο Δήμος προσφέρει γυμναστική για όλους - Ξεκινά το πρόγραμμα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε Συλλόγους

Το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς, που ανήκει  στηΔιεύθυνση Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας,προτίθεται να υλοποιήσει, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα προγράμματα ΄΄Άθληση για Όλους΄΄ για το έτος 2016 και τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 31 Ιουλίου 2016.

Τα προγράμματα ¨ Άθλησης για Όλους¨, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, συμβάλλουν στην πρόληψη υγείας και των εκφυλιστικών τάσεων, στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων, στην βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλουμένων, στην καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την αναψυχή των πολιτών.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων, οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν στα προγράμματα ,να καταθέσουν την ειδική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα προμηθευτούν από τα γραφεία του Τμήματος  Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (είσοδος από οδό Ρίτσου) έως και 8/1/2016.

Οι ενδιαφερόμενοι Σύλλογοι θα πρέπει να διαθέτουν την αίθουσα(κατάλληλη για την εκγύμναση τουλάχιστον 15 ατόμων) και τον απαραίτητο εξοπλισμό, για την υλοποίηση του προγράμματος Γυμναστικής και το οποίο αφορά το πρόγραμμα ΄΄Γυμναστική & Γυναίκα’’.

Ορίζεται αντίτιμο συμμετοχής 5€ ανά άτομο/αθλούμενο, μηνιαίως, το οποίο είναι προαπαιτούμενο βάση του άρ.29 του Ν. 4151/2013 (ΦΕΚ 103/Α΄/29-04-2013).

Πληροφορίες στα τηλ.2610 342270 ,2610 313404 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Διαβάστε επίσης