Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο!

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας, αυτή τη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πατέρας και γιος που επέβαιναν σε μηχανή δέχτηκαν επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές.

Τα νέα θύματα της οπαδικής βίας, 22 και 52 ετών, έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιο, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Τσέλσι, και μέσω Νέας Φιλαδέλφειας επέστρεφαν με τη μοτοσικλέτα τους, στο σπίτι τους στο Ίλιον.

Στην οδό Φωκών, σταμάτησαν σε κόκκινο φανάρι.

Τότε δέχτηκαν επίθεση από 8 νεαρά άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και περιλαίμια, τούς επιτέθηκαν από πίσω, τούς έριξαν από τη μηχανή και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Παράλληλα τους έβριζαν και τους απειλούσαν πως θα τους σκοτώσουν για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Και ενώ πατέρας και γιος ήταν πεσμένοι στην άσφαλτο, άρπαξαν από τον 52χρονο ένα κασκόλ της Τσέλσι, και από τον γιο του, το μπουφάν και το φούτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, το κράνος που φορούσε, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με τα θύματα, κράτησε πέντε λεπτά, και οι χούλιγκαν στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Αδάνων.

Τα θύματα ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ αναζήτησαν τους δράστες αλλά δεν τους εντόπισαν.

Η αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, που έχουν καταγράψει την επίθεση αλλά και την διαφυγή των νεαρών οπαδών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ