Ζήτησε δημόσια συγνώμη ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετά την κατακραυγή για το σνομπάρισμα στον Τύπο

Με τον αρχηγό Μάρτιν Όντενγκαρντ να μην είναι ακόμα διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνούς διακοπής, ο Χάαλαντ πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού καθώς η ομάδα του Σταλ Σολμπάκεν ήθελε να συνεχίσει το αήττητο ξεκίνημά της στο Nations League.

Αφού ο Μάρκο Αρναούτοβιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, η Νορβηγία απάντησε σωστά με τον Αλεξάντερ Σόρλοθ να ισοφαρίζει πριν από το ημίχρονο.

Ωστόσο, μόλις ο Αρναούτοβιτς επανέφερε το προβάδισμα της Αυστρίας λίγο μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν πλήρως και επικράτησαν συντριπτικά με 5-1.

Μετά τον αγώνα ο Χάαλαντ προσεγγίστηκε από μέλη του νορβηγικού Τύπου καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την Raiffeisen Arena στο Linz.

Αντί να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις, ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι αγνόησε τα αιτήματά τους για σχόλια, πριν ζητήσει αργότερα συγγνώμη για την κακή εμφάνιση της ομάδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

‘Συγγνώμη σε όλους, αυτό ήταν πάρα πολύ κακό από μέρους μου.

Τον Νοέμβριο πάμε για έξι βαθμούς’, έγραψε ο Χάαλαντ στο Instagram story του.

Την απόφασή του υποστήριξε ο συμπαίκτης του στη Νορβηγία, Sander Berge, ο οποίος επέμεινε ότι η ομάδα παραμένει ενωμένη παρά την πιο βαριά ήττα που έχει υποστεί από το 6-0 από τη Γερμανία το 2017.

«Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό», δήλωσε ο μέσος της Φούλαμ στο νορβηγικό πρακτορείο VG.

‘Μπορείτε να νιώσετε την απογοήτευση τώρα. Είμαστε μια ομάδα εκεί μέσα, στεκόμαστε στα πάνω και στα κάτω ανεξάρτητα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ενωμένοι’.

Παρά την ήττα, η Νορβηγία παραμένει πρώτη στον όμιλό της στο Nations League, αλλά πλέον ισοβαθμεί στους βαθμούς με την Αυστρία και τη Σλοβενία.

Τα «τρία λιοντάρια» θα ολοκληρώσουν την πορεία τους όταν ταξιδέψουν στη Σλοβενία πριν φιλοξενήσουν το Καζακστάν τον επόμενο μήνα.

Πηγή: Dailymail

Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ