Πάτρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Πάτρας - ΦΩΤΟ

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Πάτρας στο χώρο του café C.MOLOS στην Πάτρα στο πλαίσιο της έναρξης της νέας περιόδου των δράσεων και εκδηλώσεων του συλλόγου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας Πάτρας  υποδέχθηκαν τα μέλη και τους φίλους τους.

Τίμησε με την παρουσία του και τέλεσε τον αγιασμό ο π. Ειρηναίος.

 Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος κ Μάχη Σαλαμαλίκη και ακολούθως τίμησε το μέλος του ΔΣ κ. Χρυσή Καλπίνη–Παπαδοπούλου για την πολύτιμη προσφορά της στα μέλη του Συλλόγου χαρίζοντάς της, τιμητική πλακέτα.

Ο ιατρός και πρόεδρος της ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ κ Κώστας Χρυσανθόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό ευχές και μήνυμα από τον Πρόεδρο της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ κ Δημήτρη Καρόκη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της ΕΣΑΜΕΑ κ Αντώνη Χαροκόπο για τη χορηγία του.

fau_3664_0.jpg

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ιατροί ρευματολόγοι  κ.κ.  Π. Γεωργίου, Ιωάννης Αντωνόπουλος και Αναστασία Μαρκοπούλου, η κ Ιουλία Συροκώστα, παθολόγος Λοιμωξιολόγος και πρόεδρος των ΦΙΛΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ο οδοντίατρος κ  Ν. Αναγνωστόπουλος, η κ Λαμπρινή Φύσσα νεφρολόγος και η κλινική διατροφολόγος κ Μαρία Κογκόλη.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ κ Έφη Γιαννιά, ο κ Μάκης Κουλούρης από το ΣΠΙΡΑΛ.

fau_3309_0.jpg

Εκπρόσωποι από συλλόγους και φορείς της πόλεως μας , από τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, η κ Αγγελική Στεφανάκη από το «Άλμα Ζωής», η κ Ελένη Δερμετζή από το ΙΝΦΕ, η κ Λαμπρινή Τσακαλώζου από την ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ, η κ Μαρία Μανουσάκη από την ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, η κ Μαρία Λιώτου από INNER WEEL ΒΟΡΡΑ ΡΙΟΥ, η κ Άντα Ρεμούντη από «τους εθελοντές πανταχού παρών» εκπρόσωποι από το ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ και από τη ΦΛΟΓΑ και η κ Αμαλία Κωνσταντοπούλου από την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο κ Σταύρος Κουτουλογέννης με την παρτενέρ του την η κ Στέλλα Χριστοδουλοπούλου με ένα υπέροχο Αργεντίνικο τάγκο και ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από το σχήμα SWEET NOTES  υπέροχοι καλλιτέχνες, οπου διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με πολύ κέφι και χορό.

fau_3793_0.jpg

Οι χορηγοί που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος  ΔΟΥΒΡΗΣ, KARAVAN CLOTHES, η κ Λαμπρινή Φύσσα , η κ Μαργαρίτα Πιντέλα POLIS YDROSPA , ο κ Ασημάκης Παπαδόπουλος , κ Ιωάννα Βασιλοπούλου, το ταξιδιωτικό γραφείο  RANNIA TOURS, η κ Νίκη Μαυροθαλασσίτη.

Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη, τους φίλους, και καλωσόρισαν τα νέα μέλη στην ομάδα και ευχήθηκαν μέσα από την καρδιά τους υγεία, δύναμη και χαρές  σε όλους και στις οικογένειες τους.

1_0.jpg

fau_3432_0.jpg