Ορέστης Χαλκιάς: Η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο EΡΤNews και στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4, ο Ορέστης Χαλκιάς μοιράζεται τις εμπειρίες και τις σκέψεις του μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του επιτυχημένου τηλεοπτικού σόου “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Το ΜAESTRO μου άλλαξε τη ζωή», δηλώνει ο ηθοποιός, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την εμπειρία που του προσέφερε. Ανέφερε επίσης, «Πρέπει να απογαλακτιστούμε από το ΜAESTRO», υπογραμμίζοντας την ανάγκη να προχωρήσει σε νέες προκλήσεις.

Ο Ορέστης αναφέρεται στην πρόσφατη συμμετοχή του σε ένα θεατρικό φεστιβάλ στην Κίνα, όπου είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει το «τυχερό μου αστέρι» στους Κινέζους θεατές. «Εάν θέλω να παίξω σε μια δουλειά, θα στείλω μήνυμα στον σκηνοθέτη», λέει με αυτοπεποίθηση.

Για την προσωπική του ζωή, σημειώνει: «Η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν» και προσθέτει ότι δεν τον απασχολούν πια τα αρνητικά σχόλια. «Είμαι έντονος και στη χαρά και στη λύπη», δηλώνει, αποκαλύπτοντας τον αυθεντικό του χαρακτήρα.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, λέει: «Με τους γονείς μου συζητάμε και συγκρούόμαστε όπως κάθε οικογένεια», τονίζοντας την ανθρώπινη διάσταση των σχέσεων.

Τέλος, ο Ορέστης Χαλκιάς ανήγγειλε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μεμοραντούμ» στο θέατρο Μπέλλος, συνεχίζοντας τη δημιουργική του πορεία.

ertnews.gr