Πάτρα: “Κόβει” το έργο πεζοδρόμησης της Μαιζώνος-“Βλέποντας και κάνοντας” λόγω έλλειψης χρημάτων

Ο αντιδήμαρχος Εργων Υποδομής Παναγιώτης Μελάς σε χθεσινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο Peloponnisos FM 104,1, ανέφερε ότι το έργο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος έχει συναντήσει μεγάλες τεχνικές δυσκολίες που σε συνδυασμό με το «πάγωμα» στη ροή των χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ καθιστούν αβέβαιη τη συνέχιση του έργου της ανάπλασης το οποίο μπορεί να μείνει στη… μέση.

Όπως ανέφερε, στον εργολάβο οφείλονται πάνω από 3 εκατ. ευρώ, από εργασίες που έχουν ήδη εκτελεστεί και από τις οικονομικές αντοχές του, θα εξαρτηθεί εάν το έργο συνεχιστεί ή αν θα διακοπεί στο ύψος της οδού Ερμού, όπου βρίσκεται σήμερα.

«Αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει, θα το δώσουμε το έργο σε κυκλοφορία και θα δούμε μετά τι θα κάνουμε» είπε.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά

Πάτρα: Έπεσε παιδί από μπαλκόνι