ΗΠΑ: Άγρια επίθεση και ληστεία σε ηλικιωμένη στο Όκλαντ – Της έριξε γροθιά και της άρπαξε την τσάντα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο από τις ΗΠΑ, με μία ηλικιωμένη να πέφτει θύμα κλοπής στον δρόμο.

Η γυναίκα περπατά σε δρόμο στο Όκλαντ, κρατώντας μια τσάντα και μια αποσκευή. Ο δράστης την πλησιάζει και αρχίζει να την τραβάει. Αφού τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο με μία γροθιά, της αρπάζει την τσάντα και τρέπεται σε φυγή.

Ο περαστικός, όπως φαίνεται στο βίντεο, προσπαθεί να εμποδίσει τον ληστή, όμως δεν τα καταφέρνει αφού ο δράστης χτυπά και αυτόν στο πρόσωπο και του παίρνει τη βαλίτσα που κουβαλά.

Λίγες μέρες πριν το περιστατικό, ο δήμαρχος του Όκλαντ, Σενγκ Τάο, είχε καυχηθεί για μείωση της εγκληματικότητας στην πόλη

Επίσης, τέσσερις άνδρες που βρίσκονται μπροστά στο σκηνικό προσπαθούν να τον κυνηγήσουν για να τον σταματήσουν αλλά μάταια.

Ο άνδρας φορά μαύρη ζακέτα hoodie με λογότυπου στην πλάτη «Wild Boyz», από μέσα λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Οι ταυτότητες των θυμάτων και του υπόπτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ δεν είναι σαφές εάν ο δράστης έχει συλληφθεί.

Λίγες μέρες πριν το περιστατικό, ο δήμαρχος του Όκλαντ, Σενγκ Τάο, είχε καυχηθεί για μείωση της εγκληματικότητας στην πόλη, η οποία μαστίζεται από βία τα τελευταία χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ