Ερώτηση Αναγνωστοπούλου για τον έλεγχο των εισιτηρίων στην Ακρόπολη

Ερώτηση της βουλευτού Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου προς την Υπουργό Πολιτισμού με θέμα: "Χωρίς νομιμοποίηση οι ιδιώτες για τον έλεγχο των εισιτηρίων στην Ακρόπολη, εν μέσω συνεχών αποκαλύψεων σκανδάλων στο ΥΠΠΟ".

Ακόμα δεν έχει σβήσει ο απόηχος της είδησης σύμφωνα με την οποία τίθενται σε αναστολή καθηκόντων οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για το σκάνδαλο της σπείρας εκβιαστών καταστηματαρχών σε Αθήνα και Μύκονο και καινούργιες προκλήσεις από το «πολύπαθο» υπουργείο δεν άργησαν να εκδηλωθούν.

Ένας κουβάρι θεσμικών και μη θεσμικών ενεργειών που εγείρει πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο διευθετήθηκε η ανάθεση σε ιδιώτες του ελέγχου εισιτηρίων στην Ακρόπολη .Ένας διαγωνισμός παρωδία. Η Υπουργός Πολιτισμού που φέρει την πολιτική ευθύνη για αυτό τον διαγωνισμό. Η Πρόεδρος της Επιτροπής για τον διαγωνισμό που είναι προφυλακισμένη και κατηγορούμενη για «ένταξη σε εγκληματική οργάνωση». Η ιδιωτική εταιρεία United που μπαίνει στον έλεγχο των εισιτηρίων στην Ακρόπολη άρον άρον χωρίς να παραδώσει το διαβιβαστικό της σύμβασης, ως είθισται.

Για όλους αυτούς τους καταθέτουμε κοινοβουλευτική ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού και περιμένουμε τις απαντήσεις της για τα σοβαρά αυτά ζητήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ