Η διπλή πρόταση του ΠΑΟΚ στον ελεύθερο Μπρέθγουεϊτ - Πού «κολλάει» η υπόθεση

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στην πλευρά του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ διπλή πρόταση για να τον κάνει δικό του - Πού κολλάει για την ώρα η συμφωνία και ποιες οι απαιτήσεις του Δανού.

Ο ΠΑΟΚ επιμένει για την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος μάλιστα σήμερα (15/7) ενεργοποίησε την ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ και έμεινε ελεύθερος, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Δικέφαλος, που έχει κυκλώσει το όνομά του για την θέση του φορ εδώ και πολύ καιρό, έχει καταθέσει διπλή πρόταση προς την πλευρά του Δανού. 

Πιο συγκεκριμένα, οι ασπρόμαυροι του έχουν κάνει δύο εναλλακτικές προτάσεις. Του δίνουν δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια ή, 1,8 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο.

Ο έμπειρος επιθετικός από την άλλη, ζητά δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο και προς το παρόν δεν υπάρχει σημείο συμφωνίας. 

Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις αναμένεται να πάρουν... φωτιά το προσεχές διάστημα, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να κάνει δικό του τον Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος αποφασίζοντας να μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, «έδειξε» τις διαθέσεις του αναφορικά με το μελλον της καριέρας του.

sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ