Τραγωδία στη Δυτ. Αχαΐα: 32χρονος εργάτης γης πήγε να δροσιστεί σε πομόνα νερού και πνίγηκε! (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Τραγωδία σημειώθηκε τη Δευτέρα, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας, όταν ένας 32χρονος Πακιστανός εργάτης γης, έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε πομόνα νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο άτυχος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε στην περιοχή του Λάππα και εργαζόταν σε χωράφια της περιοχής, πιθανότατα βρέθηκε στο σημείο για να δροσιστεί εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και βρέθηκε στο νερό.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του 32χρονου οφείλεται σε πνιγμό, ενώ τον εντόπισαν νεκρό κάτοικοι της περιοχής.

Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τραγωδία στη Δυτ. Αχαΐα: 32χρονος εργάτης γης πήγε να δροσιστεί σε πομόνα νερού και πνίγηκε! (ΦΩΤΟ)

Νίκος Α. Σύφαντος

 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα