Τραγωδία στη Δυτ. Αχαΐα: 32χρονος εργάτης γης πήγε να δροσιστεί σε πομόνα νερού και πνίγηκε! (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Τραγωδία σημειώθηκε τη Δευτέρα, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας, όταν ένας 32χρονος Πακιστανός εργάτης γης, έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε πομόνα νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο άτυχος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε στην περιοχή του Λάππα και εργαζόταν σε χωράφια της περιοχής, πιθανότατα βρέθηκε στο σημείο για να δροσιστεί εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και βρέθηκε στο νερό.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του 32χρονου οφείλεται σε πνιγμό, ενώ τον εντόπισαν νεκρό κάτοικοι της περιοχής.

Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νίκος Α. Σύφαντος

 

Klavdia: Η Σάττι αποθέωσε την τραγουδίστρια για την επιτυχία της στη Eurovision – «Φωνή αγγέλου»

Συλλυπητήρια του Δημάρχου για την απώλεια του Γιάννη Λαζαρίδη

Γιατί οι ναύτες είχαν σκαρφαλώσει στα ιστία του πλοίου την ώρα της πρόσκρουσης στη γέφυρα του Μπρούκλιν

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Λαζαρίδης της γνωστής επιχείρησης ελαστικών

Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών

Σουέζ: Έκπτωση 15% για τα μεγάλα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έπαιξε σκάκι στην Πλατεία Αριστοτέλους για τη Γενοκτονία των Ποντίων – «Τεράστιο εθνικό τραύμα»

Θηλασμός: Τι μπορώ να τρώω;