Ηλεία: Συνελήφθη για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Βουπρασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, ενεργώντας από κοινού με ομοεθνείς του που αναζητούνται, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Βουπρασίας, με την άσκηση σωματικής βίας αφαίρεσε από αλλοδαπό άνδρα, το κινητό του τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια εξετάσεων και στη συνέχεια αποχώρησε. 

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν αναζητήσεις από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κατηγορούμενου, ο οποίος προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ το κλεμμένο κινητό και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.