Μπλεν Κίγια: Αυτή είναι η σύζυγος του Ναν

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν έπειτα από φραστικό επεισόδιο που είχε με την σύζυγό του Μπλεν Κίγια.

Οι γείτονες που άκουγαν τις φωνές τους ενημέρωσαν την αστυνομία, με την Κίγια να λέει στις Αρχές πως ο σύζυγός της την κλείδωσε έξω από το σπίτι. Η ίδια δήλωσε πως δεν επιθυμεί την δίωξή του ωστόσο ο άσος του «Τριφυλλιού» μπήκε σε περιπέτειες αφού το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο.

Ποια είναι η Μπλεν Κίγια

Η Μπλεν Κίγια διατηρεί σχέση με τον παίκτη του Παναθηναϊκού από το 2020 όταν και δημοσιοποίησαν την σχέση τους στα social media. Το 2022 απέκτησαν μαζί μία κόρη με τον Κέντρικ Ναν να γίνεται για δεύτερη φορά πατέρας. Μάλιστα, τον χειμώνα του 2024 η Μπλεν Κίγια μετακόμισε στην Αθήνα για να είναι στο πλευρό του Αμερικανού γκαρντ. Διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram που μετρά αρκετούς χιλιάδες followers ενώ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ, όπου δίνει το παρών για να παρακολουθήσει τους αγώνες του συντρόφου της. Ωστόσο, σημειώνεται πως έπειτα από την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τον Κέντρικ Ναν ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε.

https://www.zougla.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ