Μαρίνος Σκανδάμης: Δείτε το παράδειγμα της Γαλλίας

Με ανάρτησή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Μαρίνος Σκανδάμης συνεχίζει τις αιχμές του κατά της ηγεσίας του κόμματός του, επιμένοντας στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ενιαίου προοδευτικού μετώπου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Ενώ στην Ελλάδα ακόμη ψάχνουμε αν και πως μπορεί να ξεπεραστεί ο μικρομεγαλισμός των προέδρων για να παραχθεί το μέτωπο συνένωσης των προοδευτικών δυνάμεων κόντρα στην δεξιά και την ακροδεξιά, στη Γαλλία, το Νέο Λαϊκό Μέτωπο με συμμετοχή σοσιαλδημοκρατικών, σοσιαλιστικών, αριστερών και οικολογικών κομμάτων κατεβαίνει στις κάλπες κόντρα σε Μακρόν και Λεπέν με πρόγραμμα των πρώτων 15 ημερών που ανακοίνωσε ΣΗΜΕΡΑ και προτάσσει : ανώτατο όριο τιμών στα βασικά είδη διατροφής και στα καύσιμα, σύνδεση πληθωρισμού με αυξήσεις μισθών και συντάξεων, βασικό μισθό 1600 ευρώ, αύξηση 10% στους δημοσίους υπαλλήλους, έκτακτη εισφορά στο μεγάλο πλούτο, ακύρωση του νόμου Μακρόν που αύξησε τα όρια ηλικίας στις συντάξεις κ.λπ.

Εδώ κάποιοι θέλουν να αποφασίσουμε του χρόνου (ή μετά τις εθνικές εκλογές). Όλοι να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ