Richard Gere: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πρωτότοκο γιο του, Homer, στο Φεστιβάλ των Καννών

Στο φετινό, 77ο Φεστιβάλ των Καννών o Richard Gere έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον πρωτότοκο γιο του, Homer Gere, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Carey Lowell. Μαζί τους ήταν και η τωρινή γυναίκα του, Alejandra Silva Gere, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 2018.

Πατέρας και γιος φορούσαν μαύρα tuxedos πάνω από λευκά πουκάμισα. Εντυπωσιακό το φόρεμα της Silva, ένα μαύρο strapless μάξι με floral λεπτομέρειες.

Ο Homer Gere είναι 24 ετών. Οι γονείς του έχουν πάρει διαζύγιο από το 2016. Η Lowell έχει μία ακόμα κόρη, τη Hannah, με τον πρώην σύζυγό της Griffin Dunne. Ο Richard Gere έχει δύο ακόμα παιδιά με την Alejandra Silva Gere, τον 5χρονο Alexander και ένα ακόμα, 3 ετών, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό δημοσίως.

Ο 74χρονος ηθοποιός, η φήμη του οποίου απογειώθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία «Pretty Woman», αποφεύγει να εκθέτει δημοσίως την προσωπική ζωή του. Έκανε, ωστόσο μια εξαίρεση για τον πρωτότοκο γιο του, ενήλικο πλέον.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, το 2002, ο Richard Gere είχε αποκαλέσει τον Homer «χαρά της ζωής μου», προσθέτοντας ότι «αγαπάει τη μουσική, τρέχει πάρα πολύ γρήγορα και είναι πολύ έξυπνος και πολύ αστείος. Έμαθε πολύ γρήγορα τι σημαίνει ειρωνεία, που είναι σημαντικό πλεονέκτημα για οποιοδήποτε πλάσμα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, το 2002, ο Richard Gere είχε αποκαλέσει τον Homer «χαρά της ζωής μου», προσθέτοντας ότι «αγαπάει τη μουσική, τρέχει πάρα πολύ γρήγορα και είναι πολύ έξυπνος και πολύ αστείος».

Είχε πει επίσης ότι οι κινηματογραφικές επιλογές υπαγορεύονταν σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία του Homer στη ζωή του: «Προσπαθώ να μην περνάω πολύ χρόνο μακριά του. Όποτε πρέπει να λείψω για καιρό του μιλάω και αν υπάρχει πρόβλημα, δεν αναλαμβάνω μια δουλειά».

Ο Homer Gere γνωρίζουμε ότι τελείωσε σπουδές Ψυχολογίας και Εικαστικών Τεχνών. Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας του πρόσφατα είπε ότι ο πρωτότοκος γιος του «δεν καταλαβαίνει» τι σημαίνει να είσαι τόσο διάσημος όσο εκείνος: «Και είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να με βλέπει στη σκηνή γιατί ακόμα και αν παίζω έναν ακραίο χαρακτήρα, παραμένω ο πατέρας του και δυσκολεύεται να μπει στην ιστορία». Παρ’ όλα αυτά, έχει αρχίσει να ακολουθεί τα βήματά του στον κινηματογράφο. «Ξαφνικά άρχισε να τον ενδιαφέρει και φαίνεται να το απολαμβάνει. Γράφει και σκηνοθετεί ταινιάκια, οπότε τώρα έχουμε αυτό το κοινό».

Δείτε τη νέα εμφάνιση του Richard Gere με τη σύζυγό του, Alejandra Silva, και τον γιο του, Homer Gere