Παναχαϊκή: Για την πρώτη νίκη (15:00) σε ένα ντέρμπι από τα… παλιά με Ιωνικό

 

 

Σε ένα παιχνίδι από τα… παλιά της Α’ Εθνικής, Παναχαϊκή και Ιωνικός αναμετρώνται (15:00) στην Αγυιά για την 7η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 πλέον.

Οι δύο αντίπαλοι με διαφορετικές τελείως πορείες από την προ τριετίας τελευταία τους συνάντηση και αντιδιαμετρικούς στόχους τη φετινή σεζόν, έχουν ο καθένας για τους λόγους του, μοναδικό στόχο τη νίκη στην Πάτρα.

Οι «κοκκινόμαυροι» με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο τους εδώ και δύο εβδομάδες, ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα και τους πρώτους τους βαθμούς μετά την πρεμιέρα, ενώ και τα δύο τέρματα που έχουν σημειώσει τη φετινή χρονιά είναι εκτός έδρας και μάλιστα στην Κρήτη!

Οι Νικαιώτες από την άλλη είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που προέρχεται από τη Super League 1 και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα εκεί, έχοντας μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα, η οποία όμως δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα να βρει ρυθμό.

Το έργο της Παναχαϊκής είναι κατ’ εξοχήν δύσκολο, καθώς δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό από αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής, οφείλει όμως με προπύργιο την έδρα της να κάνει την δική της αντεπίθεση αν δεν θέλει να μείνει πολύ πίσω από νωρίς, καθώς και ο Ολυμπιακός Β’ πλέον την προσπέρασε και την έχει αφήσει στον πάτο της βαθμολογίας.

Με επιστροφές κόντρα στους Νικαιώτες

Ο Γιάννης Τάτσης που είδε τους Νάστο και Χριστόπουλο να επιστρέφουν στη διάθεσή του, δεν θα έχει τον Κούτσια διαθέσιμο και συμπεριέλαβε νέα πρόσωπα στην αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Κολοβούρης, Μ. Μικές, Νάσος, Αποστολόπουλος, Καραγιάννης, Μασούρας, Μπαρέ, Γκαντσιέρ, Μούλντερ, Λιοφάγος, Τόσκα, Λοτέν, Παραστατίδης, Κυρσανίδης, Γρηγορόπουλος, Ντε Ολιβέιρα, Αλίμπε, Μαρτίνεζ, Λ. Μικές, Γαλαριώτης, Χριστόπουλος, Τραορέ.

Ο Στεργιώτης στην Αγυιά

Διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Στεργιώτης του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Μητροφάνη και Σταύρογλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Διαιτητής: Ι. Στεργιώτης (Αθηνών)

Βοηθοί: Χ. Μητροφάνης, Δ. Σταυρόγλου  (Αθηνών)

4ος : Ι. Τσατσούλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Ι. Τοπούζης (Τρικάλων)

https://matchnews.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ