Πάτρα: “Έφυγε” μετά από επέμβαση η Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαννίδη, είχε μεταβεί στην Αθήνα για μία μικρή επέμβαση σε ιδιωτικό ιατρικό  κέντρο και προφανώς υπέστη κάποια επιπλοκή.

Μεταφέρθηκε άμεσα σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου διασωληνώθηκε, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και “‘εσβησε”. Ηταν μία από τις πιο αγαπητές στον χώρο της με μεγάλη πελατεία και ιδιαίτερα κοινωνική.

Μητέρα δύο παιδιών και με πάθος για την δουλειά της. Με συνεχή επιμόρφωση και πρωτοπόρες μεθόδους.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ