Πάτρα: “Έφυγε” μετά από επέμβαση η Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαννίδη, είχε μεταβεί στην Αθήνα για μία μικρή επέμβαση σε ιδιωτικό ιατρικό  κέντρο και προφανώς υπέστη κάποια επιπλοκή.

Μεταφέρθηκε άμεσα σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου διασωληνώθηκε, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και “‘εσβησε”. Ηταν μία από τις πιο αγαπητές στον χώρο της με μεγάλη πελατεία και ιδιαίτερα κοινωνική.

Μητέρα δύο παιδιών και με πάθος για την δουλειά της. Με συνεχή επιμόρφωση και πρωτοπόρες μεθόδους.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες