Η Παναχαϊκή πέρασε με 1-2 από την έδρα του Γιούχτα - Άλμα παραμονής για τους κοκκινόμαυρους

Play out Νοτίου Ομίλου

Η Παναχαϊκή πέρασε με 1-2 από την έδρα του Γιούχτα και πήρε νίκη-οξυγόνο στη μάχη της σωτηρίας στον Νότιο Όμιλο της Super LEague 2.

Σκόρερ: 31′ Λώλης – 15′ Ζέκοφ, 80' Χριστόπουλος

Πολύ σημαντικό διπλό το οποίο τη φέρνει δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού σημείωσε η Παναχαϊκή στην έδρα του Γιούχτα (1-2), ο οποίος μένει πλέον στους τέσσερις πόντους κάτω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Οι Πατρινοί πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 15' όταν ο Ζέκοφ εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Πρινιωτάκη και έκανε το 0-1.

Ο Γιούχτας προσπάθησε να απαντήσει στο 28', αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη καθώς σε πλασέ του Βρετού η μπάλα βρήκε δύο φορές το δοκάρι, όμως τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Λώλη να βάζει την προβολή και να βρίσκει δίχτυα για το 1-1. Τελικώς η Παναχαϊκή ήταν αυτή που πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης με τον Χριστόπουλο να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ στο 80' και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Πολυχρόνης, Τζανής, Κόλα, Μπρους, Μπουτσάκης (66′ Ροβίθης), Λώλης, Μπουρσέλης (66′ Δασκαλάκης), Νοικυράκης, Βρετός (66′ Τσίρης), Αλεξόπουλος.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζος, Ντε Τόμας, Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Πετράτος (62′ Χριστόπουλος), Ντε Ολιβέιρα (53′ Αλίμπε).

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης