Ο …ροκάς Άντονι Μπλίνκεν

15/05/2024 | 09:05

Τις ικανότητές του στην ηλεκτρική κιθάρα είχε την ευκαιρία να δείξει για μια ακόμη φορά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν που επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την Τρίτη (14/5) την Ουκρανία.

Μετά τις συναντήσεις που είχε με την ουκρανική ηγεσία, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών πήγε σε ένα υπόγειο κλαμπ και έπαιξε το «Rockin’ in the Free World» του θρύλου του ροκ Νιλ Γιανγκ μαζί με το συγκρότημα.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται επιδεικνύει τις μουσικές του ικανότητες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε την κιθάρα σε εκδήλωση στην Ουάσινγκτον και έπαιξε το πασίγνωστο «Hoochie Coochie Man » του Μάντι Γουότερς.

https://www.zougla.gr/

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)