Ο …ροκάς Άντονι Μπλίνκεν

15/05/2024 | 09:05

Τις ικανότητές του στην ηλεκτρική κιθάρα είχε την ευκαιρία να δείξει για μια ακόμη φορά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν που επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την Τρίτη (14/5) την Ουκρανία.

Μετά τις συναντήσεις που είχε με την ουκρανική ηγεσία, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών πήγε σε ένα υπόγειο κλαμπ και έπαιξε το «Rockin’ in the Free World» του θρύλου του ροκ Νιλ Γιανγκ μαζί με το συγκρότημα.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται επιδεικνύει τις μουσικές του ικανότητες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε την κιθάρα σε εκδήλωση στην Ουάσινγκτον και έπαιξε το πασίγνωστο «Hoochie Coochie Man » του Μάντι Γουότερς.

https://www.zougla.gr/

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα