ΠΕΑΚ Πάτρας: Στη μνήμη του Νίκου Μοίραλη η σημερινή αιμοδοσία - ΦΩΤΟ

 

Στη μνήμη του Νίκου Μοίραλη αφιερώνεται η σημερινή αιμοδοσία στο ΠΕΑΚ Πάτρας, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Ο 18χρονος αθλητής του Γλαύκου που το Σάββατο έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με το ποδήλατό του έχει συγκλονίσει την Πάτρα και με αφορμή την προγραμματισμένη για σήμερα (27/04) αιμοδοσία, αποφασίστηκε να αφιερωθεί στη μνήμη του.

“Η αθλητική οικογένεια της πόλης αλλά και η Πατραϊκή κοινωνία θρηνεί από το απόγευμα του Σαββάτου τον πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του 18χρονου Νίκου Μοίραλη. Μία απώλεια που τραντάζει και βυθίζει στο πένθος τον αθλητικό κόσμο και την καθεμιά και τον καθένα μας ξεχωριστά.  Ο Νίκος Μοίραλης, ο 18χρονος μπασκετμπολίστας του Γλαύκου και παλαιότερα του Προμηθέα και του Έσπερου ΑΟΠΑ δεν είναι πια ανάμεσά μας.  Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του την προγραμματισμένη εκδήλωση Αιμοδοσίας που διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του «Α. Πεπανός» εκφράζοντας ταυτόχρονα τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια των μελών της στην οικογένειά του. Νίκο, δίνουμε αίμα στην μνήμη σου” αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΕΑΚ 

Πλήθος κόσμου ήδη έχει βρεθεί στο σημείο και έχει χαρίσει αίμα. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέας Βαγγέλης Λιόλιος,  ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς και πολλοί ακόμη γνωστοί από τον χώρο του αθλητισμού. 

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο του Κολυμβητηρίου, Ολυμπιονίκης Α. ΠΕΠΑΝΟΣ με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τις 08.30 έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30. 

Διαβάστε επίσης