Στο Υπουργείο Αθλητισμού ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Γιώργος Αντωνόπουλος-Συνάντηση με Βρούτση

Τι συζήτησαν για αύξηση του προϋπολογισμού και έκτακτες επιχορηγήσεις

Στο Υπουργείο Αθλητισμού ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Γιώργος Αντωνόπουλος-Συνάντηση με τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση-Τι συζήτησαν για αύξηση του προϋπολογισμού και έκτακτες επιχορηγήσεις

Στη σημαντική απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση για αύξηση του προϋπολογισμού κατά 75% για την κάλυψη των αναγκών του ΠΕΑΚ Πάτρας αλλά και όλων των Αθλητικών Κέντρων της χώρας, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Δ του ΠΕΑΚ Πάτρας Γιώργος Αντωνόπουλος. Επέμεινε ωστόσο στην αναγκαιότητα των έκτακτων επιχορηγήσεων

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της «Ημερίδας Διαλόγου για τον Αθλητισμό» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, αφού απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό για την πρόσκληση συμμετοχής του στην ημερίδα, επισήμανε μεταξύ άλλων πως η αύξηση του τακτικού προϋπολογισμού είναι πολύ σημαντική, όμως είναι αναγκαίες και οι έκτακτες επιχορηγήσεις για συγκεκριμένα και απαραίτητα έργα και στα τρία κλειστά αθλητικά κέντρα του ΠΕΑΚ.

Ακολούθησε προσωπική συνάντηση και συνεργασία με τον κ. Βρούτση και τους συνεργάτες του, όπου έγινε εκτενής αναφορά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και του Υπουργείου που θα οδηγήσει σίγουρα στον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης και της διαχείρισης των στόχων και των υποδομών του Ελληνικού Αθλητισμού.

Αναφέρθηκε επίσης η καινοτόμα λειτουργία της πλατφόρμας "e-kouros" με την οποία θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση όλων των πολιτών για εύκολη αναζήτηση και πρόσβαση σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η ΠΑΤΡΑ ΠΥΛΩΝΑΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Όπως τόνισε ο κ.  Αντωνόπουλος  η Πάτρα διαθέτει έναν ικανοποιητικό αριθμό αθλητικών εγκαταστάσεων και μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του Αθλητισμού της χώρας.

«Η νέα Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων με ορθολογισμό και έμφαση στην αθλητική φιλοξενία» τόνισε και πρόσθεσε πως «η ανάπτυξη μιας διαφορετικής σχέσης αθλουμένων, ομάδων και πολιτών αποτελεί προτεραιότητά μας έτσι ώστε στο μέλλον να υπάρξει ουσιαστική και πρόσφορη σύνδεση του συνόλου των Σωματείων και του ΠΕΑΚ Πάτρας με την κοινωνία».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ