Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

δειτε τις αστρολογικες προβλεψεις

ΚΡΙΟΣ

Είναι αρκετά αυτά που δεν σε ικανοποιούν στη ζωή σου και αντιλαμβάνεσαι ότι θα πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά αλλαγές και για να κάνεις ένα βήμα μπροστά στα σχέδιά σου, αρκεί να το κάνεις με ώριμη σκέψη και αφού μιλήσεις με άτομα των οποίων εμπιστεύεσαι την κρίση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούσαν εδώ και πολύ καιρό. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σου δώσουν αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για σένα. Όλα θα είναι πλέον πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μην δώσεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας χρειάζεται μια ανανέωση. Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, καλό θα είναι να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου, γι’ αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα πρέπει να οργανωθείς λίγο περισσότερο, προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να συνειδητοποιείς ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για να μπορέσεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να πάψεις να επαναπαύεσαι και να σκεφτείς λύσεις για τα προβλήματά σου. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου, προκειμένου να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τη βελτίωση που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις συνεργασίες. Μπορείς όμως να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Συνεχίζεις τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσουν. Αν νιώσεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και θέματα που παραμένουν στάσιμα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, χωρίς καθόλου παρορμητισμό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στους Διδύμους ευνοεί το ζώδιό σου. Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα θα υποχωρήσουν αισθητά. Με λίγο προγραμματισμό, θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που θα υποστείς και οδηγηθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Αξιοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχωθείς. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά. Μέτρα ό,τι κάνεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.
ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε κάποια ζητήματα που θα επανέλθουν στο προσκήνιο, τα οποία ίσως είχες αφήσει στην άκρη. Καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν γίνει, και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Μην το βάλεις κάτω!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που ίσως σε εκθέσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις, ενώ θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περίεργες συνθήκες πρόκειται να δημιουργηθούν για το ζώδιό σου. Κάποιες συζητήσεις και σχόλια που δεν γνώριζες θα φτάσουν στα αυτιά σου και θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν θα πρέπει να ανακόψουν την πορεία και το πρόγραμμα που έχεις βάλει στα σχέδιά σου. Η θετική σου ενέργεια ευνοεί τη λήψη αποφάσεων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς αυτή τη συγκυρία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά. Θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ούτως ώστε να περνάτε κι οι δύο πολύ καλά στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους μην αφήσεις, αγαπητέ Τοξότη, τον θυμό να σε κυριεύσει, ειδάλλως θα χάσεις το παιχνίδι. Αν μη τι άλλο, μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου παντού, γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες. Τα νεύρα και οι εντάσεις θα κυριαρχήσουν. Βρες την απαραίτητη ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορούν να φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Εξωτερίκευσε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έφτασε η στιγμή για να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις κατά μέτωπο και να βάλεις οριστικά τελεία και παύλα σε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου, προκειμένου να καταστρώσεις νέα σχέδια, αλλά και να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχνα καταστάσεις που σε στενοχώρησαν. Μίλα με το ταίρι σου και κάνε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η μέρα σου θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα μπορέσεις να λύσεις πολύ εύκολα και κάποια προβλήματα που είχες μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, ώστε να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί μία έξυπνη αντιμετώπιση των πραγμάτων από σένα, αγαπητέ Υδροχόε, άμεσα και γρήγορα. Ακολούθησε το ένστικτό σου και προσπάθησε να έχεις ένα πιο διαλλακτικό ύφος στους γύρω σου, χωρίς να γίνεσαι… πνεύμα αντιλογίας. Πέρνα χρόνο μαζί τους, γιατί τους έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις αντιθέσεις και βρες τρόπο συνεννόησης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα αν απαλλαγείς από κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν, αισθηματικά, για να βρεις το καλύτερο ταίρι για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές ευνοούνται αυτή την περίοδο. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.
ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει κάποια ανησυχία στο ζώδιό σου, και χωρίς ιδιαίτερο λόγο θα χαλάσει η διάθεσή σου. Θα νιώθεις ότι κάποια πράγματα που σου λένε οι δικοί σου δεν είναι αλήθεια και χωρίς να το τεκμηριώσεις, θα αρχίσουν να σε κυριεύουν οι ανασφάλειες. Φρόντισε να χαλαρώσεις, κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και μην τα αναλύεις όλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που σε απασχολούσαν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να οργανωθείς.

oroskopos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ