Απέφυγε να δεσμευτεί για έναρξη του πρωταθλήματος ο Στ. Κοντονής

στους εκπροσώπους του Τύπου

Αισιόδοξος, αλλά αρκετά συγκρατημένος, παρουσιάστηκε ο Σταύρος Κοντονής στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους παράγοντες των ΠΑΕ της Super League.

Ο υφυπουργός αθλητισμού παραδέχθηκε ότι το αίτημα των ομάδων ήταν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε να δεσμευτεί κάτι τέτοιο.

«Συναντηθήκαμε με ομάδες της Λίγκας για να συζητήσουμε τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αίτημα τους είναι γνωστό. Να αρχίσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου. Ήδη η ΕΠΟ έχει συμμορφωθεί με το θέμα των δικαστών. Συμμορφώθηκε και προς τις επιταγές του νόμου και προς τις υποδείξεις της FIFA. Συμφωνήσαμε με την Λίγκα να αποταθούμε στη ΦΙΦΑ και να ζητήσουμε να γίνει η συνάντηση που με αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ ματαιώθηκε», είπε αρχικά ο κυβερνητικός παράγοντας και πρόσθεσε:

«Όλοι εργαζόμαστε για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 του μήνα. Όσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα το πρόβλημα παραμένει. Η κυβέρνηση είναι εδώ για να λύνει τα προβλήματα»!

Διαβάστε επίσης