Κατερίνα Λιόλιου: Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών

Η Κατερίνα Λιόλιου έδωσε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95.1, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι της αρέσει να κρατάει ημερολόγιο, ενώ αποκάλυψε ότι κάνει ψυχανάλυση από τα 17 της χρόνια. Αργότερα απάντησε και για το πώς διαχειρίζεται την αρνητική κριτική.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Κρατάω ημερολόγιο. Έχω λίστες της μέρας, της εβδομάδας, του μήνα, του χρόνου. Ασχολούμαι με την ενέργεια και ότι αν γράψεις κάτι και φύγει από το κεφάλι σου, είναι σαν να το ακούει και το σύμπαν. Με κάποιον τρόπο να το εξωτερικεύσεις. Μου αρέσει να γράφω τις σκέψεις μου. Αν θέλω να βγω με τον άνθρωπό μου, θα βγω, αλλά μου αρέσει να βάζω και όρια. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Κάποιες φορές με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Kάποιοι κάνουν όντως εποικοδομητική κριτική και είναι σεβαστή, καθώς κάποια σχόλια μπορεί να ισχύουν. Ωστόσο, μετά το τραγούδι Νοικιάστηκε το είχα στο μυαλό μου, πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της αμφισβήτησης».

protothema.gr