Κύπελλο Ελλάδας: Συνεχίζει στους «16» η Ζάκυνθος, 2-0 τον Παναργειακό

Η Ζάκυνθος εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας στην έδρα της του Παναργειακού με 2-0, παρότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία καθώς οι «Νησιώτες» μετέχουν στη Γ΄ Εθνική και οι Πελοποννήσιοι στη Super League 2.

Οι Επτανήσιοι σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο της συνάντησης και συνεχίζουν δίκαια στη διοργάνωση. Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό ο Στεργίου, ως τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά την προσπάθεια του Γουσέτη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους στο 49΄, όταν σε κόρνερ του Πρίκα η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Χατζηδημητρίου δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αντί για το 1-1, λοιπόν, έγινε το 2-0 στο 66ο λεπτό, όταν, ξανά από ασίστ του Γουσέτη, ο Παπανικόπουλος διπλασίασε για την Ζάκυνθο και ουσιαστικά σφράγισε τη μοίρα του αγώνα.

Ζάκυνθος 1961 (Στάθης Καραμαλίκης): Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος (81΄ Τσουκαλάς), Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης (70΄ Νικολακόπουλος), Μακρής (81΄ Μεταξάς), Στεργίου (60΄ Ζελέκου), Τσιαπάρο (60΄ Ανανιάδης), Νικολίτσας, Παπανικολόπουλος.

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Συνοδινός, Αμπντέλ Σαλάμ, Τσάνι, Τσιράκης, Καρυπίδης (67΄ Καρντόζα), Πρίκας, Κωστίκα (60΄ Κονέ), Κουγιάνπα (50΄ Μιλτιάδης), Αλιατίδης, Ντιαλό (67΄ Τσιώλης), Χατζηδημητρίου (67΄ Παναγιώτου).

https://www.zougla.gr/