Πάτρα: Έγινε ο Αγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στο Δρέπανο

Το μεσημέρι της εορτής των Θεοφανείων έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός  των υδάτων στο  λιμάνι του εργοστασίου Δρεπάνου της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

Τον αγιασμό τέλεσαν και φέτος, οι πατέρες Δημήτριος Τσορδιάς, εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δρεπάνου και Νικόλαος Τερεζόπουλος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Αραχωβιτίκων.

Πολλοί νέοι αλλά και νέες τήρησαν το έθιμο πέφτοντας στη θάλασσα για τον σταυρό, τον οποίο έπιασε ο Γιώργος Τζώρτζης , κάτοικος Δρεπάνου.

2127a3.jpg

Στην εκδήλωση παρέστησαν  ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος  Διονύσιος Μαυρόγιαννης, ο δημοτικός σύμβουλος  Ιωάννης Τσιμπούκης, η Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Ρίου Σημαιοφόρος Λ.Σ. Ελένη Κλάγκου, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Δρεπάνου  Β. Σακελλαράκης, Ψαθοπύργου  Γ. Καραμπούλας και ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αραχωβιτίκων Π. Τσιμπούκης.

7a2.jpg

Παρόντες ήταν επίσης ο διευθυντής του εργοστασίου  Θωμάς Γλαβάς, μαζί με στελέχη και εργαζόμενους που συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους,  πολλοί κάτοικοι της γύρω περιοχής και άλλοι προσκεκλημένοι.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ