Χάρης Ρώμας για Μάρκο Σεφερλή: Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό, γούστο και καπέλο του

Ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τις «επιθέσεις» που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά απαιτείται μια αισθητική για να εμφανιστεί κανείς στην Επίδαυρο ή το Ηρώδειο. Αναφερόμενος στον κωμικό τόνισε ότι έχει το δικό του φανατικό κοινό και κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπώς.

Πιο αναλυτυτικά, είπε: «Εγώ θα πω στον Μάρκο ότι για καλό του είναι αυτό που γίνεται. Το θέατρό του το δουλεύει με την αξία του ο άνθρωπος. Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό. Γούστο του και καπέλο του. Εδώ δεν παίζει το “μου αρέσει-δεν μου αρέσει”. Είναι εκεί, και καλά κάνει και κάνει τη δουλειά του με αυτόν τον τρόπο. Η σάτιρα δεν έχει όρια, είναι γεγονός. Απλά επισημαίνω ότι δεν είμαστε όλοι Αριστοφάνηδες ή σε αυτό το επίπεδο της ευθύβολης σάτιρας του Αριστοφάνη».

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας, πρόσθεσε: «Υπάρχει κάποια αισθητική στην Επίδαυρο που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να παίξει εκεί… Το όριο το βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Ο καθένας βάζει το δικό του όριο. Για το Ηρώδειο ισχύει το ίδιο που είπα και για την Επίδαυρο. Φαντάζομαι ότι, μέσα από μια κατάλληλα δομημένη παράσταση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα επέλεξε τα τραγούδια του… Δεν πήγα να το δω».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

protothema.gr