Κατερίνα Καραβάτου: Αισθάνομαι αμήχανα όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια του «My Style Rocks».

Η παρουσιάστρια, μαζί με τους κριτές της εκπομπής μόδας, έκαναν δηλώσεις σχετικά με τη νέα σεζόν.

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου, ήταν η προσωπική της ζωή, αλλά και η πολιτική ορθότητα που έχει διεισδύσει στον λόγο των τηλεοπτικών εκπομπών.

Αρχικά, για το «My Style Rocks» ανέφερε: «Αυτή είναι η 4η σεζόν για μένα, η 8η για το πρόγραμμα. Είναι η οικογένειά μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου, είναι η κολλητή μου και φυσικά η νονά του γιου μου».

Σχετικά με το πώς αισθάνεται όταν τη ρωτούν για τα προσωπικά της, η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε: «Αισθάνομαι λίγο αμήχανα όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή. Δεν μιλάω γι' αυτό, γιατί έχω εξηγήσει πολλές φορές πως η στιγμή που θα μιλήσω για κάτι είναι όταν θα είμαι βέβαιη για αυτό και τα παιδιά μου θα ξέρουν πριν μάθει οτιδήποτε ο οποισδήποτε άλλος κάτι».

Αναφορικά με την πολιτική ορθότητα και το πώς έχει επηρεάσει τον τηλεοπτικό λόγο, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Είμαι πολύ σύμφωνη με την αλλαγή που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στις εκπομπές. Πολλά από αυτά που λέγαμε σε εκπομπές πριν 20 χρόνια δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουν ειπωθεί και δεν θα ήθελα να τα ακούω να λέγονται σήμερα. Υπάρχει μια επιθετικότητα, όμως νομίζω ότι είναι ένα σημείο των καιρών και θα αρχίσει σιγά-σιγά να εξαφανίζεται, ή τουλάχιστον αυτή είναι η ελπίδα μου».

protothema.gr