Η δημοτική παράταξη "Κώστας Σβόλης - Πάτρα Ενωμένη" καταγράφει καθημερινά τα προβλήματα ΦΩΤΟ

Ημέρα με καθαρά αυτοδιοικητικό πρόσημο  ήταν η Κυριακή 20/10/2024.

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Κοινοτικού Ιατρείου της Κοινότητας Ελικίστρας. Μία  προσπάθεια που ευοδώθηκε κατόπιν προσπαθειών του Πολιτιστικού Συλλόγου και των ενεργών κατοίκων της περιοχής  σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας. Μήνυμα για την αξία της συμμετοχής στα κοινά και της συνεργασίας με τους αρμόδιους φορείς. Ηχηρά απούσα η Δημοτική Αρχή.

Ένα ζήτημα που απασχολεί τους κατοίκους της Οβρυάς είναι η διαμόρφωση της πλατείας Ειρήνης και Φιλίας. Μία πλατεία που αναδεικνύει την πλήρη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. Ελπίδα των κατοίκων είναι να εισακουσθούν κάποτε από τους αρμόδιους που ενώ κομπορρημονούν ότι ενδιαφέρονται για το βιοτικό επίπεδο των πολιτών στην πράξη αποδεικνύονται προκλητικά  αδιάφοροι.

Σοβαρό θέμα έχει ενσκήψει με την οδό Ομήρου στην Αρόη. Μία οδός που έχει καταντήσει  άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών. Αναρωτιέται κανείς αν τελικά η Δημοτική Αρχή διαθέτει όραση και ακοή. Γιατί αν γνωρίζει και δεν πράττει τότε είναι μία αναποτελεσματική και κακή  Δημοτική Αρχή.

Η «Πάτρα Ενωμένη» θα συνεχίσει την καταγραφή των προβλημάτων των πολιτών και θα συνεχίσει να «ενοχλεί» τους διοικούντες.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αν δεν έχετε συναίσθηση των ευθυνών  σας τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να σας χαρακτηρίζουμε ανίκανους.

Η ημέρα έκλεισε ευχάριστα με τη νίκη της Παναχαϊκής στον εκτός έδρας αγώνα μπάσκετ με την Πρέβεζα. Συνεχίζουμε και αισιοδοξούμε!