Απίστευτη αγγελία από ζευγάρι που αναζητεί συγκάτοικο – Ο όρος που έθεσε

Ένα ζευγάρι δημοσίευσε αγγελία, λέγοντας ότι ψάχνει για ενοικιαστή στο σπίτι του, προκειμένου να μοιράζονται τα έξοδα.

Το ζευγάρι ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην αγγελία, που έγινε αμέσως viral,  έθεσε κάποιος όρους για όσους θελήσουν να συγκατοικήσουν μαζί τους.

Ο όρος που έθεσε το ζευγάρι στην αγγελία

Περιγράφοντάς το ως ένα «όμορφο διαμέρισμα» στη Ζώνη 1 του Λονδίνου, το ζευγάρι έδωσε λεπτομέρειες για τη διαμονή και μερικές κόκκινες σημαίες για τους πιθανούς ενοικιαστές, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να βρουν εναλλακτικό κατάλυμα για τρεις ή τέσσερις νύχτες το μήνα.

Το ζευγάρι αναζητά ένα «ώριμο, καθαρό και φιλικό άτομο που εργάζεται με πλήρη απασχόληση και κανονικό ωράριο εργασίας» και προσέφερε μια μικρή μείωση στο δωμάτιο, το οποίο, όπως είπαν, συνήθως ενοικιάζεται προς 1.300 λίρες το μήνα.

Η αγγελία πρότεινε ότι όσοι ενδιαφέρονται να νοικιάσουν το δωμάτιο θα πρέπει να έχουν «έναν σύντροφο ή μια οικογένεια κοντά που να μπορούν να διανυκτερεύουν μαζί τους περιστασιακά και να μας προσφέρουν το διαμέρισμα για 3-4 ξεχωριστές νύχτες το μήνα για να χαλαρώσουμε μόνοι μας».

Έξαλλοι οι χρήστες του twitter

Οι χρήστες του «X» όπως αναμενόταν έγιναν έξαλλοι με την αγγελία.

Ένας ρώτησε: «Αν έχω σύντροφο ή οικογένεια κοντά μου για να κοιμηθώ μαζί της… γιατί πληρώνω εσάς 1200 λίρες αντί γι’ αυτούς;»

Κάποιος άλλος είπε: «Είστε μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο και δυσκολεύεστε να πληρώσετε το ενοίκιο στο ακίνητό σας στη ζώνη 1, οπότε χρειάζεστε υποστήριξη για το κόστος διαβίωσης, ενώ ταυτόχρονα δεν θέλετε έναν ξένο στον προσωπικό σας χώρο».

Ένας άλλος πρότεινε ότι ένας κάτοικος που εργάζεται τα βράδια θα ήταν πολύ πιο κατάλληλος. «Κατά ειρωνικό τρόπο, αν έβρισκαν κάποιον που δούλευε τα βράδια, θα μπορούσαν να έχουν πολλές νύχτες ελεύθερες για να χαλαρώσουν μόνοι τους», έγραψαν.

Ειδήσεις Σήμερα: