Πάτρα: Άγριο ξύλο μέσα σε σχολείο – Συνελήφθη 17χρονος μαθητής – Στο νοσοκομείο το θύμα

Άγριο επεισόδιο χθες στο ΕΠΑΛ Πάτρας μεταξύ μαθητών κατέληξε σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 μαθητής διαπληκτίστηκε με 16χρονο συμμαθητή του στο προαύλιο του σχολείου, στην περιοχή Κουκούλι, με αποτέλεσμα η λογομαχία να καταλήξει σε άγριο καυγά με γρονθοκοπήματα και να τραυματιστεί στο μάτι ο 16χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Ωστόσο δεν προχώρησε σε σύληψη του 17χρονου , καθώς ο διευθυντής του σχοελίου είχε ήδη καλέσει τους γονείς του φερόμενου ως δράστη και μετάβησαν μαζί με τον μαθητή στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και ακολούθησε η σύλληψη του νεαρού και των γονιών του, για παραμέληση ανηλίκου.

Ομως στην συνέχεια με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο μαθητής και οι γονείς του αφέθηκαν ελεύθεροι, ως την ημέρα ορισμού της δίκης.

 

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)