Κερατσίνι: Συνελήφθη 34χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Νέα υπόθεση που προκαλεί φρίκη. Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε έναν 34χρονο, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

Ο 34χρονος, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, εργαζόμενος ως υπάλληλος σε περίπτερο στο Κερατσίνι, με το πρόσχημα ότι 10χρονο κορίτσι που επισκέφτηκε το κατάστημα για την αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, την εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

Συγκεκριμένα, τραβώντας την από το χέρι, την οδήγησε στο εσωτερικό του περιπτέρου, όπου και έβαλε το χέρι του στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων, των οπισθίων και του στήθους της, παρά τις εκκλήσεις της ανήλικης να την αφήσει να φύγει.

Η μητέρα της ανήλικης που αναζήτησε την κόρη της στο περίπτερο, μόλις αντιλήφθηκε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μετέβη άμεσα στο τοπικό τμήμα, όπου προέβη σε καταγγελία.

Μάλιστα, από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης των χώρων του περιπτέρου κατασχέθηκε από τις Αρχές το βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, απεικονίζεται μέρος των καταγγελλομένων πράξεων.

Επιπλέον, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9), η ανήλικη εξετάστηκε ως μάρτυρας παρουσία ψυχολόγου, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση, η οποία και πραγματοποιήθηκε αυθημερόν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

 

ΠΗΓΗ

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ