Παράταση στέγασης του Σωματείου «Μίτος» και του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Αχαΐας, με δέσμευση του Διοικητή του "Άγιος Ανδρέας"

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία   Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε ΚΑΙ Ν.Ι.Ν, σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Το σοβαρό θέμα της στέγασης του Σωματείου Γονέων και Φίλων με Αυτισμό Αχαΐας «Μίτος» και του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Αχαΐας συζητήθηκε σε συνάντηση με τον Διοικητή του Γ.Ν.Π. «Ο Άγιος Ανδρέας», κ. Παναγιώτη Δημόπουλο, με σκοπό να συνεχίσουν τις θεραπευτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε άτομα με αυτισμό και νοητική υστέρηση, τη συμβουλευτική υποστήριξη των οικογενειών και τη διοικητική λειτουργία των συλλόγων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., κ. Αντώνης Χαροκόπος, ο Πρόεδρος του Σωματείου «Μίτος», κ. Θωμάς Γκορίλας με μέλη του Δ.Σ., η Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αχαΐας, κα Μαρία Κουρμπανά με μέλη του Δ.Σ. και ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και με δέσμευση του Διοικητή, οι Σύλλογοι θα συνεχίσουν να στεγάζονται στο κτίριο επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 17, στην Άνω Πόλη, αρχικά, μέχρι το τέλος του έτους και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση τον Δεκέμβριο.    

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ