Ο Κασσελάκης απάντησε στον Κουτσούμπα για το «φυντάνι»: «Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν»

Με μία φράση του κινέζου ηγέτη, Μάο Τσε Τουνγκ, απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την διάρκεια συνέντευξής του το βράδυ της Πέμπτης (14/12), στον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για το «φυντάνι».

«Καταρχάς εύχομαι ο κύριος Κουτσούμπας να έχει αναρρώσει, πλήρως από την κατάσταση της υγείας που είχε πριν και όπως είπα και τότε θα ήθελα να τον συναντήσω και στη Βουλή κάποια στιγμή. Όσον αφορά στο σχόλιό του θα τού θύμιζα τις λέξεις, που τις ξέρει καλύτερα από μένα του συντρόφου Μάο, που λέει αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ, αναφερόμενος στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Κασσελάκη σχολίασε «αλήθεια, έψαχναν να βρουν πολύ αυτό το φυντάνι; Όσοι εμπιστεύτηκαν, ψήφισαν, πίστεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έχουν επιλογή: Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ».

«Οι διεργασίες που εξελίσσονται αυτή την περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, μόνο τυχαίες δεν είναι. Σίγουρα, δεν έχουν καμία σχέση με “αγεφύρωτες” δήθεν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους ή με διαφορές “αρχών”», είπε στην ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ