Τέλος η Ντόρα Κουτροκόη από το «Σήμερα»: Πως το ανακοίνωσαν Οικονόμου – Παυλόπουλος

 

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Ντόρα Κουτροκόη δεν βρέθηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ σήμερα (02.12.2022), δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Η εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ ξεκίνησε όπως κάθε πρωί στις 06:00 αλλά μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο δεν ήταν η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία είχε ενημερωθεί λίγα 24ωρα νωρίτερα ότι δεν θα συνεχίσει γιατί δεν «ταίριαξε» με τους συναδέλφους της.

Αν και η ίδια είχε πει ότι σήμερα θα ήταν κανονικά στην εκπομπή, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο να την αποχαιρετούν δημόσια.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα. Η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία της με την εκπομπή. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα, καλή τύχη και καλή συνέχεια στα σχέδιά της και σε ό,τι κάνει επαγγελματικά από εδώ και πέρα. Να την ευχαριστήσουμε για το διάστημα που περάσαμε εδώ μαζί και για τη φιλία η οποία δεν τελειώνει, η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει είμαστε συνάδελφοι χρόνια και έχουμε ξανασυνεργαστεί», είπαν οι δυο παρουσιαστές.

Η Ντόρα Κουτροκόη ενημερώθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή γιατί δεν «έδεσε» τηλεοπτικά με τους δυο συναδέλφους της αλλά και γιατί υπήρχαν τεχνικά ζητήματα, όπως το πως θα «έβγαιναν» στα παράθυρα οι 3 παρουσιαστές και οι καλεσμένοι τους.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης