ΣΚΑΪ: Οι παρουσιαστές που θα παραμείνουν στις θέσεις τους

 

 

Σε μία τηλεοπτική αρένα που όλα αλλάζουν, κάποιοι μπορούν να είναι ήσυχοι από τις μετεγγραφές στα κανάλια

Η μεταγραφική περίοδος φαίνεται ότι ξεκίνησε πιο νωρίς από ποτέ. Ήδη από τον μήνα Μάρτιο, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή, ένα πρόσωπο που τα στελέχη ήθελαν, διεκδίκησαν και «έκλεψαν» από τον ΑΝΤ1. Παράλληλα, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε ότι δεν θα βρίσκεται στο σταθμό με δική του εκπομπή αφήνοντας ένα μεγάλο ενδεχόμενο να μείνει τελείως εκτός TV.

Στο μέτωπο των αλλαγών όμως και των μετακινήσεων, υπάρχουν και οι σταθερές αξίες. Στην πρωινή ζώνη, πιστή στο ραντεβού της θα είναι η Φαίη Σκορδά. H οικοδέσποινα του «Πρωινού Μας» θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πόστο της ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το τι θα συμβεί με την ομάδα της. Οι τονωτικές ενέσεις είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν προκειμένου να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης παρά τον σκληρό ανταγωνισμό.

Όπως φαίνεται Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος θα λένε και του χρόνου την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές με την εκπομπή «Σήμερα». «Εμένα το συμβόλαιό μου λήγει σε δύο χρόνια, οπότε νομίζω ότι θα είμαστε μαζί με τον κύριο Οικονόμου αλά μπρατσέτα», αρκέστηκε να δηλώσει ο Άκης Παυλόπουλος στις τηλεοπτικές κάμερες κάποιες εβδομάδες πριν επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω.

Οι φανατικοί των Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν συχνότητα, την επόμενη σεζόν, για να τους απολαμβάνουν. Οι πιο ταιριαστοί… «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ θα παραμείνουν στο κανάλι καθώς διατηρούν μία σχέση εμπιστοσύνης εδώ και χρόνια με τη διοίκηση.

Μάλιστα, αν και δημοσιεύματα τους ήθελαν να αλλάζουν ώρα προβολής και να επιστρέφουν στη ζώνη των 10.00, κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό. Η Φαίη Σκορδά έχει ένα συμβόλαιο με αυστηρούς όρους και η ώρα είναι ένας από αυτούς.

Ψηλά στη λίστα με τα πρόσωπα που ο ΣΚΑΪ θέλει στην οικογένειά του είναι και ο Γιώργος Λιανός. Μπορεί ο παρουσιαστής να υπογράφει συμβόλαια και συμφωνίες ανάλογα με το πρότζεκτ, όμως πάντα αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του καναλιού η συνέχεια της συνεργασίας τους.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης