Πορτοσάλτε: Αποχαιρέτησε με φιλί την Μαρία Αναστασοπούλου – Τι της ευχήθηκε

 

 

Ο Άρης Πορτοσάλτε και η Μαρία Αναστασοπούλου συνυπήρξαν για πολλά χρόνια στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει σήμερα για τη Μαρία Αναστασοπούλου αφού η σημερινή ήταν η τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια με ένα φιλί και μια αγκαλιά, ενώ είχαν και ένα σύντομο διάλογο.

Άρης Πορτοσάλτε: Μαρία μου, καλό καλοκαίρι

Μαρία Αναστασοπούλου: Άρη μου, την αγάπη μου, μισό λεπτό να αγκαλιαστούμε

Αμαλία Κάντζου: Μα γιατί αγκαλιάζεστε εσείς;

Άρης Πορτοσάλτε: Ε, κάποιον λόγο θα έχουμε. Να της ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Κάθε καλό, Μαρία, και οτιδήποτε μπροστά ο δρόμος ανοιχτός

Μαρία Αναστασοπούλου: Παιδιά πάμε γρήγορα για διαφημίσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης Πορτοσάλτε είχε κάνει άλλη μια νύξη στην αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από την εκπομπή αφού όταν παρουσίαζαν θέμα για τα λιμάνια και τις αναχωρήσεις για τις διακοπές, είπε χαρακτηριστικά: «Εσύ προετοιμάζεις τον εαυτό σου; Ο κόσμος φεύγει. Κάθε καλό εύχομαι, και για τις διακοπές σου και μετά τις διακοπές σου. Ο δρόμος ανοιχτός για όλα».

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Αναστασοπούλου φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, διάρκειας 2 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά και από την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την κεντρική παρουσίαση της εκπομπής, κρατώντας ρόλο σχολιαστή και επικεφαλής πίσω από τις κάμερες.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ