Γιώργος Λαμπάτος: Συγκλονίζει η κίνηση ανθρωπιάς του Νίκου Οικονομόπουλου προς τον ηθοποιό

Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν πίστευε αυτό που συνέβη και ξέσπασε σε κλάματα.

Μια απρόσμενη χείρα βοηθείας δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος από τον Νίκο Οικονομόπουλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω τρίτου ανθρώπου, έδωσε στον ταλαιπωρημένο από την ανέχεια ηθοποιό 2.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών.

Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρεται πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα».

Όπως χαρακτηριστικά λέει στην εφημερίδα Espresso στενός φίλος του ηθοποιού: «Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο».

https://www.zappit.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ