Γιώργος Λαμπάτος: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου"

 

Ιδιαίτερα καταγγελτικός εμφανίστηκε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Open Weekend" για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σχέση τους τα τελευταία χρόνια, ενώ συνεχίζεται η δίκη σε βάρος του ηθοποιού για βιασμό και απόπειρα βιασμού κατά συρροή.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο ίδιος δήλωσε πως αισθάνεται ταλαιπωρημένος από τον ηθοποιό όλα αυτά τα χρόνια, καθώς όπως σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Φιλιππίδης απαξίωσε τελείως την ύπαρξή του. "Πήγα να συμπαρασταθώ στα θύματα και πρέπει να πω ότι δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτή τη στιγμή που θα συναντιόνταν τα βλέμματά μας. Μου έκανε νεύμα με την καλή του πλευρά ότι 'κι εσύ εδώ εναντίον μου;' και βεβαίως ανταπάντησα και εγώ με ένα νεύμα ότι 'με αυτά που έχεις κάνει...'", ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος, ενώ δεν δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη στην κάμερα καταγγέλλοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη πως είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε πρώην σύντροφό του πριν αρκετά χρόνια.

"Θα σας κάνω μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζει κανένας μέχρι τώρα και που δεν γνώριζα κι εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες. Η σχέση που είχα κατά τη διάρκεια τότε των γυρισμάτων των σήριαλ αυτών που φτιάχναμε, το "Χάι Ροκ", δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση για να το πω κομψά από τον Πέτρο, εκείνη την εποχή, πράγμα που αν το είχα μάθει τότε, θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν όπως καταλαβαίνετε ήταν μία ακόμα "μαχαιριά” από τον Πέτρο στην καρδιά μου. Με πήρε η ίδια τηλέφωνο και μου το είπε. Δεν το έχει πει πουθενά και σε κανέναν μέχρι τώρα και δεν ξέρω τι θα κάνει και στο μέλλον".

Σε ερώτηση μάλιστα της δημοσιογράφου για το αν θα του έλεγε κάτι, ο ηθοποιός απάντησε: "Θα του έλεγα ότι είναι ένα ξεφτιλισμένο άτομο", ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

https://www.news247.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ