Λουτσέσκου: «Πρέπει να αντιδράσουμε, παίρνοντας τη νίκη»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

Επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε τη νίκη επί της Βικτόρια Πλζεν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον τσέχικο σύλλογο (Πέμπτη 24/10, 19:45 - γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League.

«Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά τα δύο παιχνίδια που χάσαμε στην αρχή. Πρέπει να αντιδράσουμε, παίρνοντας τη νίκη. Αν δεν κερδίσουμε, θα ξεκινήσει μία πίεση σε σχέση με τη βαθμολογία και τους πόντους που έχουμε μαζέψει», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ρουμάνος προπονητής.

Ο οποίος συνέχισε, αναλύοντας την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: «Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που είναι καλά οργανωμένος, με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο παιχνιδιού. Είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο να παίζει απλό ποδόσφαιρο και να πηγαίνει στις δεύτερες μπάλες με μεγάλη ένταση. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το στιλ παιχνιδιού. Η Πλζεν είναι μία έμπειρη ομάδα, αλλά έμπειροι είμαστε και εμείς με τον δικό μας τρόπο. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό και να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας, διαταράσσοντας την ισορροπία του αντιπάλου».

Κι ο Λουτσέσκου κατέληξε, μιλώντας για την ψυχολογία που έχει η ομάδα του, έπειτα και από το ισόπαλο ντέρμπι (1-1) της Νέας Φιλαδέλφειας: «Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα με την ΑΕΚ που μας δίνει αυτοπεποίθηση σαν ομάδα και μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και στον δρόμο τον οποίο θέλουμε. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά θα είναι ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουμε δεδομένων των αποτελεσμάτων που έχουμε στην Ευρώπη μέχρι στιγμής».

 

ΑΜΠΕ