Με καπνογόνα τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Στ. Κασσελάκη

Εγκαίνια στα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου πολίτες έφτασαν για να δηλώσουν στήριξη στο πρόσωπό του.

Στα νέα γραφεία του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα στεγαστούν εθελοντές, οι οποίοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του.

«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω facebook o Στέφανος Κασσελάκης στους υποστηρικτές του, οι οποίοι άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το κτίριο στον Ταύρο.

Στους εξωτερικούς χώρους του ανακαινισμένου πολυχώρου που έχει νοικιάσει ο τέως πρόεδρος βρέθηκαν αρκετοί υποστηρικτές του, ενώ στο εσωτερικό συνεργάτες του περίμεναν τον κόσμο που ήθελε να κάνει την εγγραφή του στην πλατφόρμα #odikosmassyriza.

Παρέα με τον Τάιλερ στα εγκαίνια

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους υποστηρικτές του πρώην προέδρου έφτασαν στον Ταύρο με πούλμαν.

Μόλις εμφανίστηκε ο κ. Κασσελάκης κάποιοι από τους πολίτες που μαζεύτηκαν άναψαν καπνογόνα, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Μετά τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αλλά και τις αγκαλιές και φωτογραφίες με τον κόσμο που μαζεύτηκε στον Ταύρο, στην συνέχεια ο πρώην πρόεδρος προχώρησε σε ομιλία, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

iefimerida.gr